Maden bliver tilberedt i det fælleskommunale produktionskøkken. Maden er som den, du kender fra hverdagen.  
Ved en køleproduktion også kaldet Cook-chill, tilberedes maden som i en almindelig produktion. Når maden er lavet, køles den hurtigt ned, hvorpå den lagres på køl ved max. 5 °c. Mad leveres som MAP pakket, hvor vores borgere selv opvarmes maden i en ovn eller mikroovn.  
MAP pakket betyder at vores mad pakkes i modificeret atmosfære. Dvs. i pakkeprocessen kontrolleres sammensætningen af luft der omgiver maden, således, at holdbarheden øges. Her kan vi have forskellige holdbarheder efter ønske. 
Fordele ved køleproduktion: 
- Du har mulighed for at vælge mellem flere retter, og der må gerne bestilles flere af samme slags 
- Du bestemmer selv, hvornår du vil spise 
- Den hurtige nedkøling bevarer smag, udseende, vitaminer og mineraler bedst muligt. 
- Dato for ”bedst før” er påstemplet maden.