Nyheder

Tilbud på demens- og inkontinensområdet i Sundheds- og Akuthuset i Kalundborg

Oplever du eller andre i din nærhed problemer med hukommelsen? - og har du IKKE kontakt med sygeplejerske eller hjemmepleje i Kalundborg Kommune, så kom og få en snak med kommunens demenskonsulenter.

Hvad synes du om kommunens hjemmeside?

Det spurgte vi en del af dem, der brugte www.kalundborg.dk i september og oktober om.

Livet med hjertesygdom - et kursusforløb

For borgere der: Har haft blodprop i hjertet Fået lavet ballonudvidelse Er By-Pass opereret Har hjertesvigt eller hjertekrampe På kurset "Livet med hjertesygdom" vil du få metoder og ideer til at leve et aktivt og selvstændigt liv med din hjertesygdom.

Du kan nå det endnu - gratis influenzavaccination

Vaccinationen er gratis - hvis du tilhører en af de nedenstående grupper. Du kan også blive vaccineret gratis mod influenza, hvis du er førtidspensionist. Tilbuddet om gratis vaccination varer fra 1. oktober til 31. december 2017.

Livet med hjerneskade

- et kursus for mennesker med senhjerneskade. Formålet med kurset er, at deltagerne opnår bedre mulighed for at håndtere de forskellige følger af en hjerneskade. Nære pårørende kan også deltage i kurset, som har max. 10 - 12 deltagere.

Kommunalbestyrelsesmøde

Der afholdes ordinært kommunalbestyrelsesmøde onsdag den 20. december 2017 kl. 17.00 i Rådssalen på Rådhuset, Holbækvej 141B, Kalundborg.

Indstilling af medlemmer til Handicaprådet - NY FRIST

Kommunalbestyrelsen anmoder Handicaporganisationerne, herunder Danske Handicaporganisationer (DH) om indstillinger af 5 medlemmer og 5 personlige stedfortrædere for disse til Handicaprådet i Kalundborg Kommune for perioden 2018-2021. Kommunalbestyrelsen udpeger Handicaprådets medlemmer.

Ryger du mere end 15 cigaretter om dagen - og vil du gerne stoppe med at ryge?

Deltag i et gratis rådgivningsforløb med mulighed for gratis rygestopmedicin og hurtig start.

1 2 3 4 5 6 7 8 9   Næste

 Nyheder fra Kalundborg