Kunne ikke hente 'https://www.kalundborg.dk/kultunaut' indenfor 15 sek.
Opret Event

I dag

Vores vidunderlige vejrtrækning v. Bo Bøgh

Vores vidunderlige vejrtrækning v. Bo Bøgh

50-58,50 kr
Køb/bestil billet
Bliv klogere på hvad du kan vinde ved at trække vejret ORDENTLIGT, er budskabet i denne aften med Bo Bøgh, der i sin hverdag har fingrene i rigtig mange mennesker. Bo er blandt meget andet interessant, uddannet BODY SDS behandler.

Body SDS kropsterapi står for Body Self Development System. Det er en unik behandlingsform, der arbejder med kroppen som helhed, både fysisk, psykisk og mentalt. Det kan anbefales til helt alle mennesker, selvom det er mest kendt inden for sportsudøvere, erhvervsledere, sangere og skuespillere fordi det virker.

Som det nyeste skud på stammen, har Bo Bøgh studeret Vejrtrækning og den kæmpe værdi der er for os mennesker i at trække vejret.... korrekt...

Du kan forbedre dit liv på rigtig mange områder ved at have fokus på, samt kende til alle fordelene ved at udføre den simple og alligevel, så komplicerede øvelse, som vores krop dagligt gør ca 20.000 gange.

Ved fokuseret at arbejde på og med, vores vejrtrækning kan vi stimulere områder i vores kroppe til at blive gladere, skabe mindre stress og generelt et sundere liv, vi kan opnå at blive bedre til at fokuserer, øge vores konsentrationsevne og at få mere overskud og energi. En god vejrtrækning kan også hjælpe på fordøjelsen, ryg og nakke smerter og meget andet

Så er du klar på at gøre noget ekstra godt for din krop, så er denne aften helt sikkert noget for dig.

Du får naturligvis også lejlighed til at spørge ind til Body SDS, hvis du ikke allerede kender til denne vanvittig effektive behandlingsform.
Læs mere
Gratis
Ulstrup Mølle

Ulstrup Mølle

Fri entré
Med nye vinger må Ulstrup Mølle betegnes, som en af de fem bedste møller i Danmark, især i forhold til brugbarhed og funktion af møllen og møllens udstyr.

Møllen er komplet med inventar i fuld funktion, som da den blev opført, bl.a. 2 kværne, havrevalse, skalkværn med grynvifte og grynbrækker, kornrenser, bejsetromle, sigter og gangtøj og nu også udstyret med en 88 år gammel elektromotor, så møllen også kan male, når det er vindstille.
Læs mere
Babycafe

Babycafe

Hver første tirsdag i hver måned kan du komme i Babycafe i biografen fra kl. 9 til 14. Det koster 20 kr. for adgang til legetæppet (forældre + barn er med i adgangen). Du må medbringe mad. Drikkelse kan købes i kiosken.

Der er puslebord på handicaptoilettet til fri afbenyttelse og sofaer til amning.

OBS der vises ingen film til babyboble. Legestuen foregår i foyeren.

Har du købt billet til Babybio, så har du også adgang til legetæppet.
Prøvetur med VSVT

Prøvetur med VSVT

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra presse.

I en kant af landet går der blandt om, at de vil sætte den over forbehold for tiden. Vi flotter med et hold, der vil rundt og se sig om i byen. Det gør heller ikke mere. Men hvor vi nu overbringer denne størrelse til det den handler om, så kan der fortælles op til 3 gange. Hvis det er træet til dit bord der får dig op, er det snarere varmen over de andre.
Foredrag: kirkens jubilæum: Husker du?

Foredrag: kirkens jubilæum: Husker du?

Ukendt
Kirkegængere og aktivitetsdeltagere mindes kirkens glansperiode. Tilflytteren sognepræst Lars Poulsen stiller nysgerrige spørgsmål til et panel af mennesker, som har været med til at forme både bygninger og indhold.

Der bliver suppleret med oplysninger fra kirkens arkiv, og måske vil der også være fremmødte, som har lyst til at sige: Jeg husker.
Læs mere
Gratis
Fægtehold for kvinder (fra 20 år) - kårde

Fægtehold for kvinder (fra 20 år) - kårde

Medbring lange træningsbukser, sportssko og tshirt.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Kalundborg Fægteklub.
Gratis
Riffelskydning er for alle

Riffelskydning er for alle

Vi tilbyder riffel og pistol skydning , og man møder bare op i klubben. Man skal kun medbringe lidt penge og legitimation. Og henvende sig ved kassevagten. Der vil være nybegyndere og nogle der har skudt flere år.

Riffelskydning for voksne
Riffelskydning er ikke kun for børn og unge. Medlemmerne i Mullerup Skytteforening er i alle aldre - de kommer i foreningen fordi de ønsker at forbedre deres koncentration og skydning samt nyde det sociale samvær.

Riffelskydning for børn
Riffelskydning er for alle. Børn og unge med OCD, ADHD og andre diagnoser, har stor gavn af skydning, da det kan forbedre koncentration og fokus.

Vores faciliteter
Mullerup Skytteforening ligger godt placeret lige udenfor Gørlev, omringet af grønne arealer og beplantning. Her har vi vores faciliteter samlet på et sted.

Lån af våben
Man behøver ikke have sig eget våben for at starte til skydning, vi har i foreningen våben som man kan låne når man kommer her.

Banerne
Du kan skyde med riffel på 15 og 50 meter bane hos Mullerup Skytteforening. 50 meter banen er delvist udendørs og benyttes derfor kun fra maj til september.

De første gange
De første gange du kommer, vil du blive kyndigt vejledt i håndtering af våbnene, og sat ind i de regler og retningslinjer der forefindes herfor. Her er altid nogen som kan hjælpe og vejlede dig når du kommer, bare spørg løs, vi er her for at hjælpe dig.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Mullerup Skytteforening.
Gratis
Skydning med pistol for alle

Skydning med pistol for alle

Vi tilbyder pistolskydning om tirsdagen og man kan bare møde op klokken 18.30 og henvende hos kassevagten. Vi starter med luftpistol pga sikkerheden og skyder på 15 mtr indendørs banen. Pistolskydning giver masser af udfordringer.

Her skydes 15 m luft og call. 22 samt 25 m udendørs i sommersæsonen.
Det er en individuel sportsgren, som riffelskydning, der kan føre dig mange steder hen, hvis du har talent.

Lige fra deltagelse i danske mesterskaber og helt frem til De Olympiske Lege. Sig endelig til hvis du vil prøve pistolskydning.
Vi har uddannede instruktører, som hver tirsdag og torsdag, står klar til hjælpe dig og din familie med denne interessante sport.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Mullerup Skytteforening.
Banko i Reerslev Kulturhus

Banko i Reerslev Kulturhus

25 kr
Hver anden tirsdag i ulige uger er der bankospil i Reerslev Kulturhus kl. 18.30. Dørene åbnes kl. 17.00.

Praktiske oplysninger:
Kl. 17.00 Dørene åbnes
Kl. 18.30 Bankospil

Pris: man skal købe medlemskab af banko foreningen. Pris 25,- pr. person pr. år.

Der kan købes øl, vand og kaffe. Der kan bestilles smørrebrød.
For mere info kontakt Kamma Hvenegaard tlf.: 20 91 54 91.

Arrangør er Reerslev Kulturhus - læs mere her: Reerslev Kulturhus - Reerslev.nu
Voksenkor øver

Voksenkor øver

Ukendt
Rom - Danske undertekster

Rom - Danske undertekster

Romantisk drama om ægteparret Gerda (Bodil Jørgensen) og Kristoffer (Rolf Lassgård), der skal fejre deres bryllupsdag i Rom. Turen går ikke som planlagt og Kristoffer ender på sidelinjen, da Gerda jagter sin ungdom. Instrueret af Niclas Bendixen.
Gratis
Birthday Girl

Birthday Girl

Dansk drama om en mors kamp for retfærdighed efter datteren Cille udsættes for et overgreb på et krydstogtskib. Ferien skulle havde været en festlig fødselsdagsfejring for Cille. Filmen er instrueret af Michael Noer med Trine Dyrholm hovedrollen.
Pigen der fortalte film

Pigen der fortalte film

Lone Scherfigs PIGEN DER FORTALTE FILM er en hyldest til biografen og filmmediets magi og dets evne til at samle mennesker og give håb. Den unge Maria bor med sin familie i en afsides minelandsby i Chiles ubarmhjertige Atacama-ørken.
Jagtsæson 2: I medgang og modgang

Jagtsæson 2: I medgang og modgang

Komedie med de tre veninder Eva (Mille Dinesen), Marlene (Lærke Winther) og Bella (Stephania Potalivo), der i denne toer ser bryllupsklokker i horisonten, da Bella skal giftes. Polterabenden forløber dog overhovedet ikke som forventet!
Back to Black

Back to Black

Er en hyldest til Amy Winehouse - en af de mest ikoniske og savnede stjerner i det 21. århundrede. Det er den ekstraordinære historie om Amys tidlige liv, vejen til berømmelse og tilblivelsen af det banebrydende album 'Back to Black'.
Hammarskjöld

Hammarskjöld

Historisk thriller placeret i New York under den kolde krig. Diplomaten Dag Hammarskjöld (Mikael Persbrandt) vil bringe freden til verdenen. Dag begynder dog at tvivle på at det kan lykkes. Instrueret af Per Fly.
The Fall Guy (2024)

The Fall Guy (2024)

Han er stuntman, og som alle andre i stuntmiljøet, bliver han sprængt i luften, skudt, kylet, smidt gennem vinduer og kastet ud fra de højeste højder, alt sammen for vores underholdnings skyld.
Afspænding og funktionel træning med Tina Hansen

Afspænding og funktionel træning med Tina Hansen

Ukendt
På dette hold arbejder vi med bedre brug af kroppen efter principperne i "funktionel træning", så vi ved at ændre eventuelt uhensigtsmæssige vaner, fungerer bedre i det daglige.

Først har vi en livlig opvarmning til musik, så øvelser på madras med plads til teori og relevant samtale og sidst en god afspændende, med gennemtænkning af kroppen.

I øvelserne både styrker og udspænder vi muskler, så leddene får de bedste betingelser. I kredsløbsøvelser, med god opmærksomhed på åndedrættet, tilgodeser vi blodomløbet og glemmer ikke pauserne til at mærke efter og give erfaring - hver især

Underviser: Tina Hansen
Hold: 241124F.
Læs mere
Udsolgt! DR Romanprisen 2024

Udsolgt! DR Romanprisen 2024

700 kr
Bliv en del af Kalundborg Bibliotekers to bogklubber i forbindelse med DR Romanprisen 2024.

Kalder alle læseglade litteraturinteresserede lånere ved Kalundborg Biblioteker.

Hvert år kårer DR sammen med lyttere og læsere fra hele landet årets mest interessante danske roman, og i år har Kalundborg Biblioteker valgt at oprettet 2 eksklusive læsekredse i forbindelse med DR Romanprisen 2024.

Er du en af de heldige få, som når at få en af pladserne på vores to hold så har du har mulighed for at læse og snakke om de 6 udvalgte bøger samt være med til at bestemme hvilken af de 6 romaner, der skal vinde DR Romanprisen 2024.

Kalundborg Bibliotekers Romanpris' Læsekredse er for de eksklusive få som når at tilmelde sig - Så SKYND dig at tilmelde dig, der er kun få pladser til rådighed.

Praktiske oplysninger:

OBS. Du tilmelder dig enten Læsekreds 1 eller Læsekreds 2, når du vælger billet. Derudover er der et fælles opstarts og afslutningsmøde, hvor begge læsekredse deltager.

Læsekredsene mødes:

Fælles opstartsmøde: Onsdag d. 1. november 2023 kl. 18.00-20.00. Både Lise Brüel og Jette Toubro deltager.

Læsekreds 1 v. Lise Brüel. Første tirsdag i måneden - kl. 15.00-17.00
  • Tirsdag d. 5. december 2023
  • Tirsdag d. 2. januar 2024
  • Tirsdag d. 6. februar 2024
  • Tirsdag d. 5. marts 2024
  • Tirsdag d. 2. april 2024
  • Tirsdag d. 7. maj 2024
Læsekreds 2 v. Jette Toubro. Første torsdag i måneden - kl. 17.00-19.00
  • Torsdag d. 7. december 2023
  • Torsdag d. 4. januar 2024
  • Torsdag d. 1. februar 2024
  • Torsdag d. 7. marts 2024
  • Torsdag d. 4. april 2024
  • Torsdag d. 2. maj 2024


Der kommer også et fælles afslutningsmøde. Tidspunktet er endnu ikke fastlagt.

Pris: 700,- kr. Prisen inkluderer de 6 bøger som læsekredsenes medlemmer får lov at beholde.

Da der er få pladser til rådighed, er det først til mølle og det kræver at du er medlem af Biblioteksklubben. Du kan tilmelde jer Biblioteksklubben her: Kalundborgbib.dk/klub (åbner på ny side)

Bøger, der skal læses:

De første tre bøger er allerede afsløret:

  1. 'De bedste familier' af Kim Blæsbjerg
  2. 'Rans vilje' af Peder Frederik Jensen
  3. 'Hver gang du trækker vejret, indånder du støvet fra vores knogler' af Ditte Holm Bro
  4. Afsløres senere
  5. Afsløres senere
  6. Afsløres senere


Samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen samt DR.

8. maj 2024

Gymnastik - Ældre i Bevægelse (8. Maj)

Gymnastik - Ældre i Bevægelse (8. Maj)

20 kr
Gymnastik - Ældre i bevægelse.

Der laves gymnastik til kl. 10.30, så drikker man kaffe og synger til kl. 11.00.

Derefter er der mulighed for boldspil og dart.

Praktiske oplysninger:
  • Pris: 20 kr. pr gang. Ingen tilmelding - du møder bare op.
  • Hver onsdag kl. 09.30 -11.30
  • Der kan købes kaffe til 5 kr.
  • Husk noget at drikke.


Læs mere om Svallerup Forsamlingshus på: http://www.svallerupforsamlingshus.dk/

Arrangeret af Svallerup forsamlingshus.
Kunne ikke hente 'https://www.kalundborg.dk/kultunaut' indenfor 15 sek.